JULIUS-K9® ultrahangos kullancs- és bolhariasztó

Kullancsok és bolhák ellen is védenéd kedvencedet? Olyan megoldást keresel, ami se állatra, se emberre nem jelent veszélyt? Akkor válaszd a JULIUS-K9® ultrahangos riasztót! Biztonságos kölyök és vemhes kutya számára is.

Készleten

5 890 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Kullancsok és bolhák ellen is védenéd kedvencedet? Olyan megoldást keresel, ami se állatra, se emberre nem jelent veszélyt? Akkor válaszd a JULIUS-K9® ultrahangos riasztót!

A kis készülék változó frekvenciájú ultrahangot bocsájt ki, ami emberek és kutyák számára sem kellemetlen, viszont elriasztja és távol tartja a kullancsokat és a bolhákat. A hatósugara kb. 1,5 méter. Rögzítsd a riasztót egyszerűen a kutya nyakörvére, és védd meg őt az élősködőktől mellékhatások nélkül!

VÉDELEM AKÁR 12 HÓNAPON ÁT
A készülék átlagos időjárási körülmények között egy egész szezonra védelmet nyújt, az aktiválást követően 9-12 hónapig működik.

Fontos!
A riasztó megelőzésre használható, kullanccsal vagy bolhával már erősen fertőzött kisállat parazitamentesítésére nem alkalmas. Kullancsszezonban érdemes folyamatosan használni. Hatásossága a szőrzet állapotától és a környezet fertőzöttségétől is függ.

A tökéletes védelem érdekében javasolt egyéb óvintézkedések megtétele is (samponos fürdetés, a környezet fertőzöttségének csökkentése). Egyedi esetekben, élősködőkkel erősen fertőzött területen előfordulhat, hogy a készülék viselése alatt egy-egy kullancs megtapad az állaton, ilyen esetben azt a szokásos módon távolítsd el.

HASZNÁLATA:
Helyezd úgy a nyakörvre, hogy a rácsos oldal az állat teste felé nézzen. Húzd ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó leddel bármikor ellenőrizheted a működést.

A készülék műszaki meghibásodására 6 hónap garanciát vállalunk.

Nedvességgel szemben ellenálló (IP31), de vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, így abban a nedvesség nem tesz kárt. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.

További információért látogass el a www.TICKLESS.com oldalra.

További információk

Szín

fekete, sárga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JULIUS-K9® ultrahangos kullancs- és bolhariasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük